ADIM Üniversiteleri Akyaka’da toplandı

Aydın, Denizli, Isparta ve Muğla Üniversiteleri’nin bir araya gelerek oluşturduğu ADIM Üniversiteleri, daha sonra 6 Üniversite’nin daha dahil olması ile 11 Üniversite’nin akademik ve idari personeli Muğla’da bir araya geldi.22-24...

ADIM Üniversiteleri Akyaka’da toplandı

Aydın, Denizli, Isparta ve Muğla Üniversiteleri’nin bir araya gelerek oluşturduğu ADIM Üniversiteleri, daha sonra 6 Üniversite’nin daha dahil olması ile 11 Üniversite’nin akademik ve idari personeli Muğla’da bir araya geldi.

22-24 Kasım 2012 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ADIM Üniversiteleri 2. Grup İdari Toplantısı Akyaka’da yapıldı. 1998 yılında dört üniversitenin (Aydın Adnan Menderes, Denizli Pamukkale, Isparta Süleyman Demirel ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi) işbirliğiyle başlayıp çalışmalarını sürdüren ADIM Üniversiteleri; Muğla Sıtkı Koçman, Balıkesir, Celal Bayar, Afyon Kocatepe, Dumlupınar, Süleyman Demirel, Mehmet Akif Ersoy, Uşak, Pamukkale, Adnan Menderes ve Uluslararası Antalya Üniversitelerinden oluşuyor.

Üniversitelerdeki idari birim çalışmalarının daha verimli ve koordineli hale getirilebilmesi adına üniversiteler arası bilgi paylaşımının yapıldığı ADIM Üniversiteleri 2. Grup İdari Toplantısına 11 üniversitenin Genel Sekreterlik, Hukuk Müşavirliği, Basın Halkla İlişkiler Birimi ile Bilgi İşlem, Personel, Öğrenci İşleri, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlıklarından yaklaşık 100 kişi katıldı. Toplantıda birimler bazında oluşturulan çalışma gruplarında, her birimin kendi içerisinde iş ve işleyişine ilişkin konular ile bu konulara getirilen değişik bakış açıları ele alındı.

Bu haber toplam 182 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.