“Adım At / Take a Step” Gala Gecesi yapıldı

Menteşe Belediyesi, Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fizik Tedavi Bölümü Öğrencileri ile AIESEC ortak projesi kapsamında hayata geçirilen “Adım At / Take a Step” Gala Gecesinde öğrenciler...

“Adım At / Take a Step” Gala Gecesi yapıldı

Menteşe Belediyesi, Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fizik Tedavi Bölümü Öğrencileri ile AIESEC ortak projesi kapsamında hayata geçirilen “Adım At / Take a Step” Gala Gecesinde öğrenciler ve engelliler Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen gecede bir araya geldiler.

Gecenin açılış konuşmaların yapan Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Elif Şenol, projenin gerçekleşmesinde çok önemli katkılar sağlayan Menteşe Belediyesi ile proje paydaşlarına teşekkür etti.

Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, belediye olarak proje ortağı olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Engelli bireylerin toplumsal algılarının ve özgüvenlerinin gelişimine çok büyük katkı sağlayan proje ile yurtdışından gelen öğrencilerinde Menteşe bölgesini tanımalarına imkânı buldular. Bizimde paydaşı olduğumuz projede ki amacımız, engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin hiçbir zorlukla karşılaşmadan mutlu bir şekilde hayatlarına devam edebilmelerini sağlamaktı. Bu yönde projeler geliştirmeye, geliştirilen projelere destek vermeye devam edeceğiz. Projenin içinde olan, katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Projenin mimarlarından Kemal Başlama, sunum eşliğinde proje kapsamında yapılan etkinlikler hakkında bilgiler verirken, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hacı Koç ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ünsal Paşalı birer konuşma yaparak, projenin gerçekleşmesinde emeği geçenleri tebrik ettiler.

Konuşmaların ardından projeye katkı sağlayanlara teşekkür belgesi verilirken, yurt dışından gelen öğrencilerin stantları ziyaret edildi. Stantları ziyaret eden protokol geceye katılanlar ile birlikte “Adım At / Take a Step” gala gecesi pastasını hep birlikte kestiler.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.