Adım adım büyükşehir anlatılıyor

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa hafta sonu boyunca il ve ilçe yöneticileri ile gençlik ve kadın kollarına Muğla Büyükşehir Belediyesini nasıl alacaklarını anlattı. Hafta sonu boyunca İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları,...

Adım adım büyükşehir anlatılıyor

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa hafta sonu boyunca il ve ilçe yöneticileri ile gençlik ve kadın kollarına Muğla Büyükşehir Belediyesini nasıl alacaklarını anlattı. Hafta sonu boyunca İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları, İl Yönetim Kurulu, İlçe Başkanları, AK Partili Belediye Başkanları, Fethiye Gençlik Kolları, Fethiye Kadın Kolları ile ayrı ayrı toplantılar yapan Ali Boğa; ‘’Büyükşehir büyük imkanlar getirmektedir. Muğlalıları bu büyüm imkanlarla tanıştırmamız lazım. Büyükşehire karşı olanlar onu yönetemeyecek olanlardır. Küçük olsun benim olsun zihniyetindekilerdir. Muğla’nın kırsalını bu zihniyetin zulmünden çekip almalıyız. Muğla Büyükşehir’i alamazsak, Muğla’ya hizmet getiremeyiz. O zaman siyaset yapmamızın da bir anlamı kalmaz’ dedi.

Muğla  Büyükşehir Belediyesini almaları için önlerinde hiçbir engel olmadığını söyleyen Ali Boğa; “Önünüze engel çıkarsa da bunu ancak sevgiyle yenersiniz. Birbirimizi seveceğiz, beldemizi seveceğiz. En çok da başka partilere oy veren vatandaşlarımızı seveceğiz. Çünkü hala başka partilere oy veren vatandaşlarımıza bizim Muğla sevdamızı anlatamamışız demektir. Bu sevgiye en çok onların ihtiyacı var.  Muğla’yı sokak sokak nasıl sevdiğimizi, Muğlalıları fert fert nasıl sevdiğimizi, Muğla’ya olan ak sevdamızı anlatmamız lazım. Neden ak sevda? Çünkü kara sevda çaresizdir. Bizimse sevdamızın çaresi var. Kavuşma var. Mutluluk var. Acı ve ayrılık yok. Biz Muğla Büyükşehir Belediyesini alacağız ve Muğla’yı hak ettiği yere getireceğiz. Çünkü Muğla’nın ne Denizli’den ne Antalya’dan bir eksiği yok. Denizli’nin denizi bile sadece adında. Bizimse her tarafımız deniz. Tek eksiğimiz, vizyonu olan bir bakış, proje üreten beyinler.” dedi.

 “Hizmetin yolu büyükşehir belediyesidir”

Toplantılara ilgi gösteren partililere teşekkür eden Ali Boğa, ‘Muğla her türlü hizmete layıktır. Ama yerel idare bu hizmetleri layıkıyla yerine getirememektedir. Merkezi idare TOKİ projeleriyle, barajlarıyla, teleferik projesiyle üzerine düşeni yapmaktadır. İnsanlar gerçeği gördüklerinde kendileri için faydalı olanı seçecektir. Sizin onlara gerçeği görme fırsatı vermeniz gerekmektedir. Bunu bizim kadrolarımız gerçekleştirecektir. Artık iller kendi arasında medeniyet yarışı yapmaktadır. Muğla’yı uzaydan gelenler ileriye götürmeyecek. Muğla’yı Muğla sevdalıları ileri götürecek.  Ben kendi adıma bir Muğla sevdalısıyım. Tüm arkadaşlarımız da Muğla sevdasını yüreğinde taşımaktadır. İlimiz 100 yıllık bir ildir. 20-25 yıllık geçmişi olan iller bile çok güzel işler yapmaktadır. Bizim mahalli idarelerimiz ise küçük işlerle uğraşmaktadır. Fethiye’nin en ücra köyüne kadar  hizmet götürebilmenin yolu Muğla Büyükşehir Belediyesini kazanmaktır. Tıpkı 112 acil servis gibi nerde dert varsa oraya en yakın hizmet merkezinden hizmet gidecek. Burada oy verecekler Ankara’daki vekillere bakarak oy vermeyecek, burada partiyi temsil eden kişilere bakarak verecekler. O yüzden her birimiz güvenilir insanlar olacaklar. Önce enerjimizi artıracağız ve sonra birebir çalışacağız.”diye konuştu.

“Oy’da Türkiye ortalamasını yakalamalıyız”

Tüm toplantılara katılan İl Başkanı Nihat Öztürk; ‘Türkiye ortalaması %50 yi geçmiş bir partinin mensubu olarak Muğla’da da bunu yakalamak hedefimizdir. Önümüzdeki en büyük engel yine kendi dinamizmimizi yakalamak olacaktır. Bu anlamda vekilimiz Ali Boğa’nın teşkilatıma kattığı dinamizm için teşekkür ederim. Kendilerinin başlattığı ve Yüksel Özden vekilimle beraber yürüttükleri 100. Yıla 100 proje çalışması şehrimizi geleceğe taşıyacak bir çalışmadır. O yüzden bizim derdimiz seçim kazanmak değil Muğla’yı 2023 e taşımaktır. Elbette bunun için Muğla Büyükşehiri kazanmamız gerekmektedir ve bunu birlikte yapacağız. İlçe başkanlarımızla, il yönetimiyle, vekillerimizle tam bir takım halinde bu hedefe kilitlendik” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.