ADESE Sigorta hizmete başladı

Muğla’nın tanınmış simalarından İbrahim Öztürk mobilya sektöründeki 21 yıllık kalite ve tecrübesine sigortacılığı da ekledi. Muğla da siyaset ve iş Dünyasının yakından tanıdığı isim olan İbrahim Öztürk sigortacılık...

ADESE Sigorta hizmete başladı

Muğla’nın tanınmış simalarından İbrahim Öztürk mobilya sektöründeki 21 yıllık kalite ve tecrübesine sigortacılığı da ekledi. Muğla da siyaset ve iş Dünyasının yakından tanıdığı isim olan İbrahim Öztürk sigortacılık sektöründe varım dedi. Geçtiğimiz aylarda Muğla da hizmet vermeye başlayan ADESE sigorta da Trafik, Kasko, İşyeri, Konut, Nakliyat, Yangın, Ferdi Kaza hizmet çeşitleriyle siz değerli müşterilerini bekliyor. ADESE sigorta sahibi İbrahim Öztürk amaçlarının bölge halkına en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek olduğunu dile getirdi. Öztürk  şunları söyledi. “Yıllardır mobilya sektöründe kaliteden ödün vermeden Muğla halkına en iyi hizmeti sunduk aynı özverili ve kaliteli hizmeti sigortacılık sektöründe de vermeye başladık. Bundan böyle mobilya sektörüyle birlikte sigortacılık sektöründe siz değerli müşterilerimizi Muğla da ki ofisimize bekliyoruz, size bir telefon kadar yakınız.”

Sigortacılık sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan Anadolu sigorta, AKSigorta, Groupama, CHARTIS, ING EMEKLİLİK, MAPFRE ADESE sigorta aracılık hizmetleri ltd.şti. adı altında Emir Beyazıt Mah. Recai Güreli Cad. Bakkaloğlu Pasajı No:B/7 Muğla da Muğla halkına hizmet vermeye başladı.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.