ADD’den kınama

Atatürkçü Düşünce Derneği Muğla Şubesi Başkanı Cüneyt Özbayır bir mesaj yayınlayarak önceki gün akşam saatlerinde Ankara’da bölücü terör örgütü tarafından yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlar...

ADD’den kınama

Atatürkçü Düşünce Derneği Muğla Şubesi Başkanı Cüneyt Özbayır bir mesaj yayınlayarak önceki gün akşam saatlerinde Ankara’da bölücü terör örgütü tarafından yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı dilerken, saldırıyı kınadı.

Özbayır; “Törer; senin, benim, Şii, Sünni, Alevi, Ermeni, Yahudi, Türk, Kürt etnik ya da dinsel ayrım gözetmeyen, ‘benim teröristim iyidir, senin teröristin kötüdür’ ayrımına gidilemeyecek, emperyalizmin maşası olmaktan öte gidemeyen kanla beslenen bir olgudur.

Atatürkçü Düşünce Derneği olarak kaynağına bakmaksızın her türlü terör eylemini şiddetle kınadığımızı ve vatandaşın güvenliğini sağlamakla görevli birimlerin bu olayın faillerini bir an önce yakalamalarını, ama daha önemli olarak devletin istihbarat birimlerinin bu ve benzer olaylar gerçekleşmeden önlemlerini alarak bu olayların gerçekleşmesini önlemelerini beklediğimizi kamuoyuna duyururuz” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.