ADD Yerkesik Şubesi Temsilcilik oluyor

Kurucu ve Onursal Başkan Hayati Uslu tarafından kurulduktan sonra uzun yıllar Şube olarak faaliyet gösteren Atatürkçü Düşence Derneği Yerkesik Şubesi faaliyetlerine bundan böyle temsilcilik olarak yürütecek. Derneğin şubesinin...

ADD Yerkesik Şubesi Temsilcilik oluyor

Kurucu ve Onursal Başkan Hayati Uslu tarafından kurulduktan sonra uzun yıllar Şube olarak faaliyet gösteren Atatürkçü Düşence Derneği Yerkesik Şubesi faaliyetlerine bundan böyle temsilcilik olarak yürütecek. Derneğin şubesinin feshedilerek temsilcilik olması karar dernek binasında yapılan 8. Olağan Genel Kurulunda alındı. Genel Kurula GYK Üyesi Lütfi Kıyaroğlu, dernek yönetimi ve üyeleri katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan genel kurulun açılış konuşmasını Dernek Başkanı Asım Canel yaparken, derneğin kuruluş aşamasından günümüze kadar görev alan yönetimlere, üyelere ve dernek faaliyetlerinde katkıda bulunan kurum ve şahıslara teşekkür etti.

ADD’ye büyük görev düşüyor

Genel kurulda bir konuşma yapan ADD GYK Üyesi Lütfi Kıyaroğlu, ülke gündemini ve dernek çalmışmalarını değerlendirirken, ülkemizin içinden geçtiği süreçte ADD’ye çok daha büyük görev ve sorumluluklar düştüğünün altını çizdi. Kıyaroğlu, “Bu ortamda ADD,  ülkemizin en ücra köşelerine kadar halkımızı aydınlatma ve direniş görevini Kuvayı Milliye ruhu ile yerine getiriyor. AKP iktidarının, bölücü unsurların ve tarikatların ülkemizi getirdiği durum Muğla’dan belki net olarak hissedilmeyebilir. Bunun sebebi Muğla’nın özgür ve aydın yapısıdır. Çok uyanık olmak zorundayız. Ülkemiz savaşın ve bölünmenin eşiğine getirildi. ADD bunun bilincinde, halkı aydınlatma ve direnişi oluşturacak güçtedir”dedi.

Konuşmaların ardından divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına ADD GYK Üyesi Lütfi Kıyaroğlu, Başkan Yardımcılığına Hüseyin Atılgan, Yazmanlığa ise Leyla Bişen seçildi. Derneğin geçmiş dönem faaliyet, mali ve denetim kurulu raporları okunup aklandı.

Genel kurulda fesih kararı alındığı için gündemin seçimler maddesi ise iptal edilirken Temsilciler Kurulu üyelerinin tespiti yapıldı.Genel Kurul’da belirlenen Temsilciler Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Hayati Uslu-Cumhur Bişen-Asım Canel-Muammer Nohutlu-M. Hilmi Bektaş-Hüseyin Atılgan-Vehbi Demiral.

Bu haber toplam 141 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.