Aday adaylarından Yatağan MHP’ye ziyaret

Genel seçimler yaklaştıkça  siyasi partilerde hareketlenmeye başladı.  Yatağan MHP İlçe Başkanlığına bir günde tam 3 aday adayı ziyaret etti.Muğla’da 7 Haziran Genel seçimlerinde  en az  2 Milletvekili...

Aday adaylarından Yatağan MHP’ye ziyaret

Genel seçimler yaklaştıkça  siyasi partilerde hareketlenmeye başladı.  Yatağan MHP İlçe Başkanlığına bir günde tam 3 aday adayı ziyaret etti.

Muğla’da 7 Haziran Genel seçimlerinde  en az  2 Milletvekili çıkarmayı hedef yapan MHP li aday adaylarından , Salih Soykan, Asım Başaran ve  Sadi Taşkın Yatağan MHP İlçe Başkanlığına ziyaret ederek, İlçe Başkanı Serkan Uzun ve partililerle sohbet edip destek istediler.

Yatağan İlçe Başkanlığına ziyaret eden üç milletvekili aday adayı da  sıralama ne olursa olsun  hedeflerinin partileri için  çalışıp MHP’yi  iktidara taşımak olduğunu  belirttiler. İktidarın politikalarını eleştiren aday adayları; “Artık alanlardayız,   Muğla’yı karış karış dolaşıp İlçelere ve Mahallelere  ziyaretler yapıyoruz. Türk halkına MHP iktidarı huzura ve refaha kavuşturacaktır’ dediler.  Kendilerine ziyaret eden 3 aday adayını da teşekkür eden İlçe Başkanı Serkan Uzun;  “Benim kanaatime göre  7 Haziran seçimlerinde Muğla’dan 2 milletvekilini çıkardık şimdi  hedef 3 milletvekilidir” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 311 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.