Acil Serviste kuyruk oluşuyor

Son günlerde havaların aşırı şekilde soğumasıyla birlikte özellikle çocukların yanı sıra yaşlı vatandaşların soğuk algınlığı ve diğer nedenlerle Fethiye Devlet Hastanesi acil servisine başvurdukları öğrenildi.Fethiye...

Acil Serviste kuyruk oluşuyor

Son günlerde havaların aşırı şekilde soğumasıyla birlikte özellikle çocukların yanı sıra yaşlı vatandaşların soğuk algınlığı ve diğer nedenlerle Fethiye Devlet Hastanesi acil servisine başvurdukları öğrenildi.

Fethiye devlet hastanesi acil servisine bir gecede 800’e yakın hastanın tedavi için müracaat ettiği kaydedildi. Hastane acil servisi önünde tedavi olmak için uzun süre sıra bekleyen vatandaşlar sıra konusunda zaman zaman görevlilerle tartışıyor. Hastane acil servisi önünde araç sıkışıklığı da yaşanırken doktorlar hemen her hastayla ellerinden geldiğince büyük bir çaba ile ve özverili şekilde ilgileniyor. İlgililer son günlerdeki aşırı soğukların gündüz ve gece sıcaklık farklarının hastalığa davetiye çıkardığı ileri sürülürken yetkililer acil olmadıkça şu günlerde devlet hastanesi acil poliklinik yerine gündüz saatlerinde polikliniklere müracaat edilmesini istediler.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.