Acar’dan okullara ziyaret

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, ilköğretim haftası nedeniyle ilk ve orta dereceli okulları ziyaret etti.Başkan Acar, ziyarette okulların ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Acar, öğrenci güvenliği ve sağlığı başta olmak...

Acar’dan okullara ziyaret

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, ilköğretim haftası nedeniyle ilk ve orta dereceli okulları ziyaret etti.

Başkan Acar, ziyarette okulların ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Acar, öğrenci güvenliği ve sağlığı başta olmak üzere okulların ihtiyaçlarının bir an önce giderileceğini söyledi. Kendisinin de mezun olduğu Atatürk İlkokulu'ndan ziyaretlere başlayan Marmaris Ali Acar, öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Etrafını saran öğrencilerin imza isteğini geri çevirmeyen Başkan Acar, kendisine sarılmak ve fotoğraf çektirmek isteyen öğrencileri de kırmadı. Minik öğrencilerin kendisine gösterdiği sevgiye teşekkür eden Başkan Acar, yeni eğitim öğretim yılında da başarılar diledi.

Sırasıyla Sabancı Anadolu Lisesi, Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi ve Kenan Evren Eğitim Kültür Vakfı Özel Marmaris Koleji'ni de ziyaret eden Başkan Acar, ziyaret programının ikinci bölümünde de Kenan Evren İlköğretim Okulu, İhsan Mermerci İlköğretim Okulu ve 75. Yıl Anadolu Kız Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

Başkan Acar, 75. Kız Teknik Lisesi'nde çiçeklerle karşılandı. Okulu gezip eksikler hakkında bilgi alan Başkan, en kısa zamanda çalışmalara başlanacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.