Acar’dan kutlama mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Preveze Deniz Zaferi’nin 474. yıldönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan Acar mesajında 1538 yılında Osmanlıların kesin zaferiyle sonuçlanan Preveze Deniz...

Acar’dan kutlama mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Preveze Deniz Zaferi’nin 474. yıldönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Acar mesajında 1538 yılında Osmanlıların kesin zaferiyle sonuçlanan Preveze Deniz Savaşı’yla Akdeniz bir Türk gölü haline geldiğini, deniz korsanlığının önüne geçilip deniz seyahati, deniz ticareti ve sahildeki halkın emniyet ve huzuru sağlandığının altını çizdi.

Başkan Acar mesajına şöyle devam etti;"Barbaros Hayrettin Paşa, silah arkadaşları ve korkusuz leventlerin kazandığı bu zafer Deniz Kuvvetleri Komutanlığımızın bugünkü seviyesine ulaşmasında önemli bir rol oynamıştır. Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizin huzurunu sağlayarak dünya barışına katkıda bulunmayı görev edinen ve bu görevi üstün başarıyla sürdüren, tarihi şanlı zaferlerle dolu Deniz Kuvvetlerimiz ülkemizin gurur kaynağıdır. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin önemli bir gücü konumundaki Deniz Kuvvetleri, yurdumuzun savunulması, denizlerdeki ulusal çıkarlarımızın korunması görevlerini, yüksek sorumluluk bilinciyle ve başarıyla yerine getirmektedir. Tarihimize altın harflerle yazılmış bu zaferin 474. yıldönümünde, tarihin bütün dönemlerinde ve gelecekte ülkemizin güvenliği ve istikrarını sağlayacak olan Deniz Kuvvetlerimizin gününü kutluyor, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatanı uğruna can vermiş bütün şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum”

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.