Aba Piknik, Mola City’de açıldı

Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden Aba Piknik, Muğla’nın Menteşe ilçesindeki şubesini hizmete açtı.İşletmeciliğini Ersin Öksüz’ün yaptığı Aba Piknik’in açılışı Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten,...

Aba Piknik, Mola City’de açıldı

Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden Aba Piknik, Muğla’nın Menteşe ilçesindeki şubesini hizmete açtı.

İşletmeciliğini Ersin Öksüz’ün yaptığı Aba Piknik’in açılışı Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Harun Akın tarafından yapıldı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşan Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, “Aba Piknik markasının Muğla’ya gelmesi önemli kalite sembolüdür. Firmanın diğer markalar içinde iyi bir örnek oluşturup yatırımların artmasında da rol oynayacağını inanıyorum” dedi.

Şehrin gürültüsünden uzak nezih ve geniş bir alanda misafirlerini zengin menüsü ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile ağırlayacaklarını belirten İşletme Sahibi Ersin Öksüz; “Ülkemizdeki önemli gıda markalarından birini Muğla’mıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Halktan aldığımız övgülerde bizleri mutlu ediyor. Amacımız Aba Piknik markasını ve kalitesini vatandaşlarımıza en iyi şekilde sunmak” diye konuştu.

Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde bulunan Mola City Alışveriş Merkezinde hizmete açılan Aba Piknik tecrübeli ve güler yüzlü ekibiyle 1000 metre kare açık ve kapalı alanda 300 kişiye hizmet verebilecek.

Paket servisinde de iddialı olan Aba Piknik’in menüsünde ise Et ve tavuk döner, kebap çeşitleri, Izgaralar, tavuk yemekleri, pizza ve pide çeşitleri, Makarnalar, fast food,salata çeşitleri ve tatlılar yer alıyor.

Bu haber toplam 345 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.