AB Proje Hazırlama semineri yapıldı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Birimi tarafından planlanan AB Projeleri Hazırlama ve Yönetimi semineri Marmaris’te yapıldı.AB Proje Hazırlama ve Yönetimi Semineri’nin açılış konuşmasını yapan İl...

AB Proje Hazırlama semineri yapıldı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Birimi tarafından planlanan AB Projeleri Hazırlama ve Yönetimi semineri Marmaris’te yapıldı.

AB Proje Hazırlama ve Yönetimi Semineri’nin açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak, eğitimin Muğla’daki proje sayısını artırması bakımından yararlı olacağını ve eğitim sayesinde daha nitelikli projelerin hazırlanacağını ifade etti.

Okul Müdürü ve öğretmenlerden oluşan 150 kişinin katıldığı seminerde eğitimler, Şube Müdürü Ayşegül Kıvrak ve Strateji Geliştirme Birimi üyesi Sevinç Yakıt tarafından verilirken, Strateji Birimi üyeleri katılımcılara projeler hakkında danışmanlık yaptı. Eğitim süresince katılımcılar; Proje kavramı ve proje döngüsü, proje hazırlama ve uygulama aşamaları, e-twinning projeleri ile Erasmus + Programı hakkında bilgilendirildi. Seminer sonrasında katılımcılara sertifikaları verildi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.