9’unda başladı 18’inde A Takımda

Fethiyespor'un alt yapısından yetişen orta saha oyuncusu Ömer Çoban  5 yıllık profesyonel  sözleşme imzaladı.Alt yapımızda yetişen Ömer'le ilgili olarak  Profesyonel Şube Sorumlusu Okan UYSAL "Ömer bu sezon alt...

9’unda başladı 18’inde A Takımda

Fethiyespor'un alt yapısından yetişen orta saha oyuncusu Ömer Çoban  5 yıllık profesyonel  sözleşme imzaladı.

Alt yapımızda yetişen Ömer'le ilgili olarak  Profesyonel Şube Sorumlusu Okan UYSAL "Ömer bu sezon alt yapımızdan profesyonelliğe geçiş yapan ikinci  futbolcumuz. Fethiyespor'un geleceğinin teminatı olarak gördüğümüz Ömer'in performansı ve hırsı alt yapıdaki diğer oyuncularımızı da örnek teşkil edecek"dedi.

18 yaşındaki oyuncumuz Ömer Çoban  çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek "Fethiye'li olmam nedeniyle doğduğumdan beri lacivert - beyaz renklere aşığım. Fethiyespor'da futbola başladığımda  9 yaşındaydım. Geldiğimde en büyük hayalim A takımda oynamaktı. Bu imza ile ilk hayalimi gerçekleştirerek futbol yaşantımda ilk basamağı çıkmış oldum. Bana olan güvenleri boşa çıkarmadan formanın hakkını vermek için elimden geleni yapacağım. A takım formasını bana layık gören Başkanımız İsmail Öztürk'e, Alt yapıda bana emek veren  tüm hocalarıma ve Teknik Direktörümüz Engin İpekoğlu’na sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Metin Erol Fethiyespor'da

Öte yandan Lacivert Beyazlılar, Tavşanlı Linyitspor'dan  transfer edilen  kaleci Metin Erol ile de 2 yıllığına resmi sözleşme imzalandı.

27 yaşındaki  Metin  geçtiğimiz sezon Tavşanlı Linyit sporda  27 maçta  forma  giydi.   İmza töreni sonrasında konuşan  Metin Erol "Hedef şampiyonluk olduğu için bu imzayı attım. Başkanımızdan ve hocamızdan aldığım güven duygusu beni lacivert  - beyaz renklere bağladı. Kaleyi en iyi şekilde koruyarak bana olan güvenleri boşa çıkarmayacağım.Fethiyede  ailemle birlikte  huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayacağımı hissediyorum. Sezon sonunda hep birlikte şampiyon olma sevincini yaşayacağımıza inanıyorum.'' dedi.

 

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.