950 çocuk ücretsiz Spor Okullarına gitti

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Halk Eğitim Merkezi’nin birlikte düzenlediği Yaz Spor Etkinlikleri büyük ilgiyle devam ediyor. Okulların tatile girmesiyle birlikte daha çok çocuğa spor imkanı sağlamak amacıyla 3 yıl önce düzenlenmeye...

950 çocuk ücretsiz Spor Okullarına gitti

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Halk Eğitim Merkezi’nin birlikte düzenlediği Yaz Spor Etkinlikleri büyük ilgiyle devam ediyor. Okulların tatile girmesiyle birlikte daha çok çocuğa spor imkanı sağlamak amacıyla 3 yıl önce düzenlenmeye başlanan Yaz Spor Etkinlikleri’ne katılımcı sayısı her yıl artıyor. 2011 yılında 630 olan katılımcı sayısı 2012’de 750’ye, bu sene de 950’ye ulaştı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yaz Spor Etkinlikleri’nin yapıldığı Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nu ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı,deneyimli öğretmenler nezaretinde spor yapan çocuklar ve velileriyle görüştü.

Veliler, Yaz Spor Etkinlikleri sayesinde çocuklarının bilgisayar başında geçirdikleri zamanın azaldığını, sevdikleri sporları yapabildiklerini, bu arada edindikleri yeni arkadaşlarla da daha sosyal bir çevreye sahip olduklarını söylediler.

Yaz Spor Etkinlikleri’ne katılımların her sene artış göstermesinden çok memnun olduğunu belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, sağlıklı bir gelecek için çocukların mutlaka sporun bir veya birkaç branşı ile ilgilenmeleri gerektiğini söyledi. Satranç, yüzme ve basketbol derslerini izleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bir ara basketbol topunu alarak top sürdü, faul atışı yaptı.

5 Temmuz 2013’de başlayıp 7 Eylül 2013’te sona erecek olan Yaz Spor Etkinlikleri’nde yüzme dışında voleybol, basketbol, futbol, tenis, masa tenisi, karate, jimnastik ile satrançtan ücretsiz olarak yararlandı.

Bu haber toplam 188 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.