9 kişilik rakibiyle 2-2 berabere kaldı

Deplasmanda İncirliova Belediyespor’a konuk olan Muğlaspor, 9 kişilik rakibiyle 2-2 berabere kalarak evine tek puanla döndü.Muğlaspor, geçtiğimiz hafta Acıpayam Gençlikspor’u mağlup ederek moralleri düzeltti. Pazar günü İncirliova...

9 kişilik rakibiyle 2-2 berabere kaldı

Deplasmanda İncirliova Belediyespor’a konuk olan Muğlaspor, 9 kişilik rakibiyle 2-2 berabere kalarak evine tek puanla döndü.

Muğlaspor, geçtiğimiz hafta Acıpayam Gençlikspor’u mağlup ederek moralleri düzeltti. Pazar günü İncirliova Belediyespor’a konuk olan Yeşil Beyazlı ekip, rakibi karşısında çok iyi bir futbol sergilemesine rağmen deplasmandan 1 puanla döndü.

Muğlaspor, ilk yarının son dakikalarında sol kanattan Muhammet’in ortasından Süleyman Çeliğin düzgün vuruşuyla 1-0 ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıya baskılı başlayan Muğlaspor, 55 dakikada penaltıdan yediği golle skor 1-1 oldu. Baskılı futboluna devam eden Muğlaspor, dakika 72’de Mustafa’nın penaltı vuruşu ile maçta tekrardan öne geçti. Son dakikalarda rakip futbolcularının hakeme yumruk atması maça damgasını vurdu. Maçın bitimine son 10 dakika kala hakemle sık sık sözlü olarak sataşan İncirliova Belediyespor futbolcuları, maçın son dakikalarında buldukları penaltı vuruşunu gole çevirerek sahadan 2-2 ayrıldılar.

“HAKEM REZALETİ”

Hakemin kötü yönetimi yüzünden 2 puanı kaybettiklerini belirten Muğlaspor Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı, “Takım olarak geçen hafta aldığımız Acıpayam galibiyetinin ardından bu haftada 3 puan parolasıyla İncirliova’ya gittik. Maça’da çok iyi başladık. İlk yarının son dakikasında bulduğumuz golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattık. Ne olduysa ikinci yarı oldu. İncirliova futbolcuları hakemle sürekli uğraştı. Hakem’de onlara iki penaltı verdi. Saçma sapan kararlar sonucu çalınan iki penaltının yanı sıra hakeme bir futbolculun yumruk atması da ayrı bir olaydı. Hakem maçı erteleyebilirdi ancak bunu yapmadı ve son 10 dakikada yaşanan olaylar sonucunda aleyhimize çalınan penaltı ile 1 puan alabildik. Hayırlısı diyoruz. Bundan sonra başarılı futbolumuzu sürdüreceğimize inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.