80’lik nineden Toklu’ya cevap

CHP’nin Fethiye Hıdırlık’ta düzenlediği mitingde konuşan ve “ Saliha Muslu adlı vatandaşın evini Belediye yıktı” şeklindeki açıklaması 80 yaşındaki ev sahibi Saliha Muslu’dan yalanma geldi.CHP'nin Hıdırlık'ta düzenlediği...

80’lik nineden Toklu’ya cevap

CHP’nin Fethiye Hıdırlık’ta düzenlediği mitingde konuşan ve “ Saliha Muslu adlı vatandaşın evini Belediye yıktı” şeklindeki açıklaması 80 yaşındaki ev sahibi Saliha Muslu’dan yalanma geldi.

CHP'nin Hıdırlık'ta düzenlediği mahalle mitinginde Mustafa Toklu'nun sarfettiği "Bu kadının evini belediye yıktı" şeklindeki sözlerine mülk sahibi Saliha Muslu'dan cevap geldi.

80 Yaşındaki Saliha Muslu,  basında çıkan haberleri yalanlayarak Hıdırlık'ta Mustafa Toklu'nun yaptığı konuşmanın tamamen yalan sözlerden ibaret olduğunu söyledi. Evinin belediye tarafından yıkıldıktan sonra tekrar yapılarak kendisine teslim edileceğini ve bu sözün yerine getirildiğini hatırlatan Saliha Muslu, "Bu evi belediye yaptı. CHP'nin Hıdırlık mitinginde kara bir oğlanın söylediği evi belediye yıktı, ev sahipleri mağdurlar" sözü tamamen yalandır. Yalancılıkta çok kötü bir şeydir" dedi

İmar revizyon planında yol kenarında yer alan müstakil ev, belediye ekiplerince yasa gereği yıkılmış, yerine ise yine Fethiye Belediyesi tarafından en modern şekilde inşası tamamlanarak sahibine herhangi bir harcama yaptırılmadan mülk sahibine teslim edilmişti.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.