8 kişilik kadroyu 248 başvuru

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne alınacak 8 elaman için yapılan başvurusu sayısı Türkiye’nin ve Muğla’nın işsizlik tablosunu net bir şekilde ortaya koydu. 8 kişilik kadro için 248 başvuru yapıldı.Muğla Orman Bölge...

8 kişilik kadroyu 248 başvuru

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne alınacak 8 elaman için yapılan başvurusu sayısı Türkiye’nin ve Muğla’nın işsizlik tablosunu net bir şekilde ortaya koydu. 8 kişilik kadro için 248 başvuru yapıldı.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde görev yapacak 8 greyder operatörlüğü için kura çekimi yapıldı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü çok maçlı salonunda yapılan kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirildi. İlk kurayı çeken Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Kara, 8 greyder operatörü kadrosu için 24 asil liste belirlendiğini Ankara’da yapılacak mülakat sonuna 8 greyder operatörünün Muğla’da göreve başlayacağını söyledi.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne greyder operatörlüğü için İş-Kur tarafından açılan ilana 248 kişi başvurdu. 248 kişi içinden kadro sayısının 3 katı olan 24 kişilik asil liste çekilen kurayla belirlendi. Kura çekilişi Noter huzurunda ve iş başvurusunda bulunan adayların izleyebildiği bir ortamda kamera önünde şeffaf bir şekilde yapıldı. Kura çekilişi kamerayla kayıt altına alındı ve sunumla yansıtılarak herkesin çekilişe takip etmesi sağlandı.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.