8 kazan aşure dağıtıldı

Yatağan Belediyesi” Canın Annem  ‘Anneler Günü Geleneksel Aşure Etkinliği “ Çamlık’ta  yapıldı. Etkinlikte hazırlanan 8 kazan aşure halka dağıtıldı.Binlerce vatandaşın katıldığı etkinliğe katılan annelere...

8 kazan aşure dağıtıldı

Yatağan Belediyesi” Canın Annem  ‘Anneler Günü Geleneksel Aşure Etkinliği “ Çamlık’ta  yapıldı. Etkinlikte hazırlanan 8 kazan aşure halka dağıtıldı.

Binlerce vatandaşın katıldığı etkinliğe katılan annelere Belediye Başkanı Haşmet Işık ve Belediye Kadın Komisyonu  üyelerince  karanfil dağıtıldı.  Etkinlikte Belediye Kadın Komisyonu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Bakiye Sökmen tarafından günün önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.

Burada konuşan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık; “Annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bizleri ne zorluklarla yetiştirdiklerini biliyoruz. Kurtuluş savaşını annelerimizin katkılarıyla kazandık. Özellikle Şehit Annelerimizin buradan yürekten saygılarımı sunuyorum. Tüm anneler yılın annesidir.  Annelerinizin kıymetini bilin.Yatağan Belediyesi olarak her yıl bu güzel etkinlikte  bir araya geliyoruz.  Gösterdiğiniz ilgi bizleri çok mutlu ediyor. sağ olun var olun Belediyelerin görevi sadece hizmetler değildir.  Sosyal ve Kültürel faaliyetlerde çok önemlidir.  Haftaya da Festivalimiz başlıyor”dedi .

   

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.