700 kilo kaçak et elgeçerildi

Marmaris ilçesi'ndeki Yat Limanı'nda bir restorana Zabıta ekipleri tarafında düzenlenen operasyonda, 700 kilogram kaçak et ele geçirildi.Marmaris Belediyesi halk sağlığını tehlikeye sokacak faaliyetlere karşı mücadelesini sürdürüyor....

700 kilo kaçak et elgeçerildi

Marmaris ilçesi'ndeki Yat Limanı'nda bir restorana Zabıta ekipleri tarafında düzenlenen operasyonda, 700 kilogram kaçak et ele geçirildi.

Marmaris Belediyesi halk sağlığını tehlikeye sokacak faaliyetlere karşı mücadelesini sürdürüyor. Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü'nün ortak operasyonu sonucu 700 kilogramlık kaçak et ele geçirildi. Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, Yat Limanı'ndaki bir restoranda kaçak et bulunduğu yönünde ihbar aldı. Hazırlıklarını tamamlayan ekipler, gece saatlerinde yaz aylarında hizmet veren restorana operasyon düzenledi. Operasyonda, restoranın arka bölümündeki mutfakta poşetlenmiş ve bezlere sarılmış 700 kilogram et ele geçirildi. Faturasız olduğu saptanan kaçak etlerin bozulduğu anlaşıldı. Etlerin hangi hayvana ait olduğunun belirlenmesi için numune alındı.

Yapılan operasyonun ardından etler gece 02.00'da Marmaris Belediyesi Katı Atık Depolama Tesisleri'nde imha edildi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.