70 çınarlar 700 yıllık çınarın altında buluştu

Aralarında Milaslı Nihat Karaca’nın da bulunduğu Fethiye Huzurevi sakinlerinin 70’lik çınarları Bozüyük’te 700 yıllık çınar ağacının altında buluştular.Fethiye Huzurevi sakinleri Yatağan’a bağlı Bozüyük beldesinde...

70 çınarlar 700 yıllık çınarın altında buluştu

Aralarında Milaslı Nihat Karaca’nın da bulunduğu Fethiye Huzurevi sakinlerinin 70’lik çınarları Bozüyük’te 700 yıllık çınar ağacının altında buluştular.

Fethiye Huzurevi sakinleri Yatağan’a bağlı Bozüyük beldesinde Muğla Valisi Hakan Güvençer’in eşi Fatma Güvençer’in misafiri oldu.

Aralarında Milaslı sanatçı Nihat Karaca’nın da bulunduğu Fethiye Huzurevi sakinleri Bozüyük Belediye Başkanı Yaşar Gencel’in ev sahipliğinde Pınarbaşı tesislerinde misafir edildi. 10 kişiden oluşan Huzurevinde kalan yaşlı çınarlar Bozüyük beldesinin simgesi olan Bin yaşındaki Anıt Çınar’ın altında serinlediler.

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Fethiye Huzurevi’nde kalan yaşlılar kurumun İl Müdürü Ali Akkuzu ile birlikte önce Muğla Huzurevini ziyaret ettiler buradaki ziyarete iştirak eden Muğla Valisi Hakan Güvençer’in eşi Fatma Güvençer misafir huzurevi sakinleri ile bir bir ilgilendi. Ardından Belen Kahvesi ve Bozüyük Beldesini ziyaret eden Fethiye Huzurevi sakinleri Belediye Başkanı Yaşar Gencel tarafından Pınarbaşı Tesislerinde karşılandı ve misafir edildi.

Gencel huzurevi sakinlerini misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, kapısının her zaman kendilerine açık olacağını söyledi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.