7 yıllık hasret sona erdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 7 yıl önce evlenen ve çocukları olmayan Dilek- Ramazan Caylı çiftinin özlemi tüp bebekle bitti. Dilara adı verilen bebek, Özel Ahu Hetman Hastanesi’nin de ilk tüp bebeği oldu.Marmarisli Dilek –...

7 yıllık hasret sona erdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 7 yıl önce evlenen ve çocukları olmayan Dilek- Ramazan Caylı çiftinin özlemi tüp bebekle bitti. Dilara adı verilen bebek, Özel Ahu Hetman Hastanesi’nin de ilk tüp bebeği oldu.

Marmarisli Dilek – Ramazan Caylı çifti 7 yıl önce evlendi. Çocuk sahibi olamayan çift, bir çok tedaviden de sonuç alamadı. Son olarak Ahu Hetman Hastanesi’ne başvuran aile burada Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cüneyt Özcan ile görüşen çift, tüp bebek yapmaya karar verdi. Caylı çifti geçtiğimiz günlerde Dilara adını verdikleri bir kız bebek sahibi oldu.

Yapılan tedavi ve sıkı takip ile uzun yıllardır süren çocuk özlemleri sona eren Dilek-Ramazan Caylı çifti, çocuk sahibi olmanın güzel bir duygu olduğunu belirterek, “Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın. Uzun yıllar hiç bir tedaviden sonuç alamamıştık, şimdi bebek sahibi olduk. Emeği geçen hastane personeline teşekkür ediyoruz” derken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cüneyt Özcan da Caylı çiftinin ilk tüp bebek denemesinde başarıya ulaşıldığını söyledi. Özcan, tüm takiplerinin Ahu Hetman Hastanesi’nde yapıldığını ifade ederek, “Bizi en çok sevindiren konulardan biri 36. haftada sancıların başlaması ve tüp bebek ile çocuk sahibi olmasına rağmen anneye normal yollardan doğum yaptırılmasıdır. Annenin ve ailenin yeni üyesi güzel kızlarının sağlık durumları gayet iyidir” diye konuştu.

Bu haber toplam 217 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.