7 kadroya 120 başvuru

Fethiye’de yapılan mülakat sınavı ülkemizdeki işsizliğin boyutlarını bir kez daha ortaya koydu. 7 kişilik kadroya 120 başvuru gerçekleşti.Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına alınacak olan 7 personel...

7 kadroya 120 başvuru

Fethiye’de yapılan mülakat sınavı ülkemizdeki işsizliğin boyutlarını bir kez daha ortaya koydu. 7 kişilik kadroya 120 başvuru gerçekleşti.

Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına alınacak olan 7 personel için vakıf komisyonu tarafından mülakata 120 kişi başvurdu.

Fethiye Kaymakamlığına Bağlı Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına alınacak olan 2’si Büro Görevlisi, 5’i Sosyal Araştırma ve İnceleme görevlisi için başvuruda bulunan adaylar arasından sözlü  sınavı gerçekleştirildi. Vakıf Başkanı olan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ın Başkanlığı’nda başvuruda bulunan adaylar Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Komisyon üyesi Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, Mal Müdürü Yaşar Çavuşoğlu, Vakıf Müdürü Hasan Kuşgöz, Burhanettin Tuna ve Kemal Sosyal tarafından sözlü sınava tabi tutuldular.

Yapılan personel alım sınavı ile ilgili olarak bilgi veren Fethiye Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Ekrem Çalık “İlçemiz Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının norm kadrosunda 2 Büro Görevlisi 5 tanede Araştırma ve İnceleme kadrosu boştu. Bizde bu boş kadroları değerlendirmek ve 7 arkadaşımızı istihdam etmek istedik. Bu vesile ile kurumdaki işlerimizin verimini daha da arttırmış oluruz diye düşündük. Bununla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde sınav duyurusu yapmıştık. Araştırma ve İnceleme Görevlisi için 80, Büro görevlisi için de 40 kişi başvuruda bulundu. Kural gereği şartları taşıyan alınacak personel sayısının beş katı mülakat sınavına çağırıldı. Şuanda Büro elemanı için 10 kişi, İnceleme elemanı için ise 26 kişi Sözlü (Mülakat) sınava çağırıldı. İşe muhtaç kişiyi seçmek üzere yoğun bir çabamız var inşallah uygun olan elemanları seçeceğiz. Mülakat sınavlarının sonuçlarını ise en kısa sürede açıklayacağız” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.