62’sinde gelen şöhret

10 yıl önce 'Dondurmam Gaymak' filminde sinemayla tanıştığını ifade eden Muğlalı oyuncu Gülnihal Demir, 62 yaşında star olduğunu söyledi.Muğlalı yönetmen Yüksel Aksu’nun, sadece Muğlalıların rol aldığı ‘Dondurmam...

62’sinde gelen şöhret

10 yıl önce 'Dondurmam Gaymak' filminde sinemayla tanıştığını ifade eden Muğlalı oyuncu Gülnihal Demir, 62 yaşında star olduğunu söyledi.

Muğlalı yönetmen Yüksel Aksu’nun, sadece Muğlalıların rol aldığı ‘Dondurmam Gaymak’ filminde 1sinemayla tanışan Gülnihal Demir, 62 yaşında şöhretin zirvesine çıktığını söyledi. Banka emeklisi olan Demir, ‘Çocuklar Duymasın’ dizisindeki rolüyle tanınıyordu. Gülnihal Demir, geçen yıl gösterime giren ve Bodrum Çökertme’de çekilen ‘Mandıra Filozofu’ sinema filminin devamı olan ‘Mandıra Filozofu İstanbul’ filminde ise baş rol oyuncusu oldu.

Yönetmenliğini filmin başrol oyuncularından Müfit Can Saçıntı’nın yaptığı 'Mandıra Filozofu İstanbul' filmi sinemaseverlerle buluşurken, Demir de hayranları ile film öncesi bir araya geliyor. Yoğun ilgiyle karşılaşan Demir, hayranlarının hatıra fotoğrafı çektirme isteğini de geri çevirmiyor. Filmi hemşehrileriyle birlikte izleyen Gülnihal Demir, gösterilen ilgiden dolayı sinemaseverlere teşekkür etti.

Demir, “62 yaşında alaylı bir oyuncu olarak Mandıra Filozofu İstanbul filminin Muğla’dan tek oyuncusu oldum. 62 yaşında başrol oynamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum. Şu an hayatımın zirvesindeyim, daha başka ne isteyebilirim ki. Bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.