6 kazan aşure dağıtıldı

Yatağan ilçesinde Yatağan Belediyesi Kadın Komisyonu tarafından düzenlenen geleneksel aşure etkinliğinde, 6 kazan aşure vatandaşlara dağıtıldı.Etkinliğe, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, CHP İlçe Başkanı Kamil...

6 kazan aşure dağıtıldı

Yatağan ilçesinde Yatağan Belediyesi Kadın Komisyonu tarafından düzenlenen geleneksel aşure etkinliğinde, 6 kazan aşure vatandaşlara dağıtıldı.

Etkinliğe, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, CHP İlçe Başkanı Kamil Genek, CHP’li Muğla İl Genel Meclis Üyesi Eyüp Katırcı, Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kuzu ve vatandaşlar katıldı.

Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık; “Biz Yatağan Belediyesi olarak, sosyal etkinliklere çok önem vermekteyiz. Kadın komisyonumuza ve emeği geçen herkese ayrıca katılanlara çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak bilindiği üzere çok sayıda etkinlik düzenlemekteyiz. 20 Ocak 2013’te de deve güreşleri festivalimiz var. Bu festivalleri iş adamlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, kurumların ve halkımızın katkılarıyla düzenliyoruz. Görüldüğü gibi bugün de 6 kazan aşure kısa sürede dağıtıldı” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.