550 fidan toprakla buluştu

Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Beldesi Gökçebel’de mevkisinde gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmasında 550 fidan dikildi.Yalıkavak Belediyesi önderliğinde Yalıkavaklılar, Yalıkavak’ta yaşayan yabancılar Yalıkavak...

550 fidan toprakla buluştu

Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Beldesi Gökçebel’de mevkisinde gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmasında 550 fidan dikildi.

Yalıkavak Belediyesi önderliğinde Yalıkavaklılar, Yalıkavak’ta yaşayan yabancılar Yalıkavak Neşe Doğan İlköğretim Okulu, Yalıkavak Marina İlköğretim Okulu ve Suzan Abdülhakim Bilgili İlköğretim okulu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen ağaç dikim törenine Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan da katıldı.

Yabancılarında rağbet gösterdiği ağaç dikiminde 550 fidan toprakla buluştu. Beldeyi ağaçlandırmak için çalışmaların devam edeceğini belirten Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, “Burada 90'lı yıllarda yangın çıkmış. Biz de ağaçlandırmak için geçtiğimiz haftalarda da bir çalışma yapmıştık. Ağaçlandırma çalışmaları için en uygun zamandayız, bizlerde bunu değerlendiriyoruz. Bizlere destek veren orman yetkililerine ve özellikle Bodrum Orman Şefliği’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, ağaçlandırma çalışmalarının önemli olduğunu vurgulayarak, “Bu tür kampanyalar doğamızın yeniden yeşillendirilmesi için oldukça önemli. Bu etkinliğe katılan vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Gökçebel’de toplam bin 550 fidan dikildi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.