50 yıllık başkana Nazarlık
Yatağan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 50. Olağan Mali Genel Kurulunda kooperatifin kurucusu ve 50 yıllık başkanı olan Süleyman Can’a, Aydın- Muğla Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç ...
Yatağan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 50. Olağan Mali Genel Kurulunda kooperatifin kurucusu ve 50 yıllık başkanı olan Süleyman Can’a, Aydın- Muğla Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç genel merkez adına plaket sundu ve Nazarlık taktı.
Yatağan Esnaf ve sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonunda yapılan Divan Başkanlığını Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu’nun yaptığı genel kurula, Aydın Muğla Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, Muğla, Fethiye, Kavaklıdere, Menteşe, Turgut, Milas, Kooperatif Başkanları, Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Kuzu, Yatağan Halk Bankası Müdürü Mustafa Çömez, Ticaret Bakanlığı yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kooperatifin yönetimi ve ortakları katıldı.
Kendisinden “Duayen Başkan” olarak söz edilen Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 50 yıllık başkanı Süleyman Can yaptığı konuşmada; “Bugün çok mutlu ve gururluyum. Kooperatifimizin kurucularından olup 50 yıldır sizlere hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Bu herkese nasip olmaz. Kooperatifimiz il ve ülke genelinde başarılı bir kooperatif durumundadır. Daha önce Yatağan Meslek Yüksek Okuluna 20 bin TL kira yardımı, 80 bin TL okula yeni bina yapımı için katkı yaptık. Ancak okul inşaatı tamamlanmadı. İnşaat tamamlanacak olursa katkı yapmaya hazırız. Ayrıca ortaklarımızın Üniversitede okuyan çocuklarına bazı kurallara göre burs veriyoruz. Para birikiyor parayı sizlere dağıtamıyoruz. Bu nedenle sağlık hizmetlerine de katkı yapmaya düşünüyoruz. sağolun var olun” dedi.
Aydın-Muğla Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, Genel Merkez adına kooperatifin kurucusu ve 50 yıllık başkanı olan Süleyman Can’a plaket sundu ve Nazarlık taktı. Saraç;” Süleyman abi bizim üstadımız, duayenimiz. Allah onu başımızdan eksik etmesin” ifadesini kullandı.
Genel kurulda söz alan Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Kuzu; “Yatağan Esnaf ve sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 50. Olağan mali Genel kurulu hepimize hayırlı olsun. Okunan rakamlar hepimizin göğsünü kabarttı. 50 Yıl çok uzun bir zaman bu kadar uzun zaman esnafımıza hizmet eden Süleyman abime çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.
Yatağan Halk Bankası Müdürü Mustafa Çömez de; “Yatağan Halk Bankası müdürü olduğum için çok şanslıyım çünkü sorunsuz bir kooperatifle çalışıyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından kooperatifin mali, faaliyet ve denetim raporları oylanarak aklandı.
Bu haber toplam 152 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.