5 saatlik bebek umuda uçtu

Fethiye'de dün sabah saatlerinde dünyaya gelen ve solunum sıkıntısı çeken bebek, ambulans helikopterle Antalya'ya sevk edildi.Fethiye Yeni Mahalle de yaşayan Cem Avcı, hamile olan eşi Bahar Avcı’yı doğum sancısı çekmesi nedeniyle...

5 saatlik bebek umuda uçtu

Fethiye'de dün sabah saatlerinde dünyaya gelen ve solunum sıkıntısı çeken bebek, ambulans helikopterle Antalya'ya sevk edildi.

Fethiye Yeni Mahalle de yaşayan Cem Avcı, hamile olan eşi Bahar Avcı’yı doğum sancısı çekmesi nedeniyle sabah erken saatlerde Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne götürdü. Sabah 09.30'da dünyaya gelen bebeğe Ateş ismini verildi. Bebek bir süre sonra solunum sıkıntısı yaşamaya başlayınca, doktorlar bebeğin daha kapsamlı bir hastaneye sevk edilmesine karar verdi. Hastane yetkilileri bebeğin sevki için Sağlık Bakanlığı'ndan ambulans helikopter talebinde bulundu.Talebin uygun görülmesi üzerine Antalya'dan havalanan ambulans helikopter, Fethiye Devlet Hastanesi'ndeki piste indi. Ambulansla hastane bahçesine getirilen Ateş bebek, doktorların son kontrollerinin ardından helikoptere alınarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.