5 engelli sandalyeye kavuştu

Marmaris Engelliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Eğitim Derneği (MENDER) ihtiyaç sahibi 5 engelliye tekerlekli sandalye verdi.Marmaris'in Söğüt, Değirmenyanı, Osmaniye köyleri ile Armutalan’da oturan engellilere tekerlekli...

5 engelli sandalyeye kavuştu

Marmaris Engelliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Eğitim Derneği (MENDER) ihtiyaç sahibi 5 engelliye tekerlekli sandalye verdi.

Marmaris'in Söğüt, Değirmenyanı, Osmaniye köyleri ile Armutalan’da oturan engellilere tekerlekli sandalye bağışlayan MENDER Başkanı Şennur Ünlü, tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahibi engellilerin yakınlarına Engelli kafe de teslim etti. Ünlü, ihtiyaç sahibi engellilerin bu ihtiyaçlarını dernek olarak karşılamaktan çok mutlu olduklarını söyleyerek, herkesin engellilere sahip çıkıp elinden geleni yapması gerektiğini belirtti.

Ünlü, dernek olarak çok kısa süre önce kurulmalarına rağmen birçok şeyi başardıklarını söyleyerek, “Bize başvuran engellilerin dertlerine elimizden geldiği kadar çare olmaya çalışıyoruz. Derneğimize ve bana çevredeki engellilerimizin ihtiyaçlarını söylüyorlar. Bizde bunları karşılıyoruz. Şu anda da 5 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye bağışlıyoruz. Eminim ki bu araçlarla engellilerimiz daha çok rahat edecekler.

Dernek olarak bu tür yardılar yapmaktan çok mutluyuz. Keşke imkanımız olsa da bütün engellilerimize çare olabilsek. Ama yine de elimizden geleni yapıyoruz.Sonuçta her sağlıklı insan da bir engelli adayı. Vatandaşlarımızın bunu düşünerek engelliler için ellerinden gelen gayreti göstermeleri gerekiyor” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.