5 dönüm orman yandı

Yatağan İlçesi  Hacı Veliler Mahallesi Yalaktaşlar Mevkiinde gençleştirme sahasında çıkan orman yangınında  5 dönüm  kızıl çam ormanı yandı.Nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan orman yangınında...

5 dönüm orman yandı

Yatağan İlçesi  Hacı Veliler Mahallesi Yalaktaşlar Mevkiinde gençleştirme sahasında çıkan orman yangınında  5 dönüm  kızıl çam ormanı yandı.

Nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan orman yangınında yaklaşık 5 dönüm orman arazisi zarar gördü.  Edinile bilgilere göre Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü Turgut Şefliği bölgesi Hacıveliler Mahallesi, Yalaktaşlar Mevkiinde çıkan orman yangınına 2 ilk müdahale aracı, 6 arasöz, 2 tanker, 4 teknik eleman ve 50 yangın işçisi ile müdahale edildi.

Ekiplerin etkili müdahalesi ile kısa sürede tamamen kontrol altına alınan yangın bölgesinde, ekiplerin soğutma çalışması devam ediyor.  Jandarma yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlattı.

Mobilya mağazası yandı

Öte yandan yine Yatağan İlçesi İnönü Bulvarı üzerindeki bir mobilya döşeme ve tamir atölyesinde çıkan yangında iki işyeri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

İnönü Bulvarı Cumartesi Pazarı Mevkiinde Mobilya işletmeciliği yapan Ali Özdemir’e ait bir apartmanın birinci katında bulunan işyerinde çıkan yangında iki işyeri tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, 5 katlı apartmanda oturan vatandaşlar kendilerdi sokağa attı. Yangına Muğla büyük şehir Belediyesine ait itfaiye araçları söndürdü ancak,  iki dükkân tamamen yandı.   Polis Yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.