48. Yıllarını gökyüzünde kutladılar

Fethiye’ye tatile gelen 70 yaşındaki çift, 48. evlilik yıldönümlerini Babadağ’dan Ölüdeniz’e uçarak kutladı.Fethiye’ye tatile gelen emekli çift gökyüzünde uçan paraşütleri görünce evlilik yıldönümlerini gökyüzünde...

48. Yıllarını gökyüzünde kutladılar

Fethiye’ye tatile gelen 70 yaşındaki çift, 48. evlilik yıldönümlerini Babadağ’dan Ölüdeniz’e uçarak kutladı.

Fethiye’ye tatile gelen emekli çift gökyüzünde uçan paraşütleri görünce evlilik yıldönümlerini gökyüzünde kutlamaya karar verdi. Bir yamaç paraşütü şirketine başvuran yaşlı çift önce uçuşla ilgili bilgi aldı. 71 yaşındaki Muammer Bostancı, tecrübeli pilot Alper Ay, 70 yaşındaki eşi Fatma Bostancı da pilot Sinan Tarakçı ile uçmaya karar verdi. Araçla Babadağ’a çıkan çift, 1700 metrede yapılan kısa bir hazırlığın ardından 48. evlilik yıldönümlerinde tandem (ikili) uçuşla havalandı. İki ayrı yamaç paraşütü pilotu ile 2000 metreye kadar yükselen 70’lik çift zaman zaman birbirlerini sevdiklerini söyleyen çığlıklar atarak Ölüdeniz’in muhteşem manzarasında uçtu. Gökyüzünde yaklaşık 25 dakika uçan çift daha sonra tecrübeli pilotlar eşliğinde Belcekız plajına başarılı iniş yaptı. Çift uçuş sırasında kızlarının “Fatma- Muammer İyi ki Evlendiniz” yazılı bir afişte taşıyıp bu şekilde fotoğraf çektirdi.

Muammer Bostancı, yamaç paraşütü ile uçuşun ardından yere indikten sonra "48. evlilik yıldönümümüzde yamaç paraşütü ile uçtuk. Büyük heyecan duyduk. Herkese tavsiye ederiz. Tüm Türkiye, Babadağ’dan Ölüdeniz’e uçsun. Önümüzdeki yıl yine Ölüdeniz’e gelerek tecrübeli pilotlar eşliğinde yine uçmak istiyoruz. Şimdiden rezervasyon yaptırdık" dedi.

Fatma Bostancı da, "Eşimin evlilik yıldönümü kutlamasını gökyüzünde yapma teklifini iyi ki kabul etmişim. Büyük bir heyecan duydum. Gelecek yıl yine uçmak istiyoruz" diye konuştu.

Tecrübeli pilot Sinan Tarakçı ise, uçmanın yaşının olmadığını belirterek şunları söyledi: “Yeter ki kalp rahatsızlığı bulunmasın. Biz pek çok daha yaşlı kişileri uçurduk gökyüzünde evlilik yıldönümünü kutlayan bu dede ve nineyi bizde kutluyoruz. Uzun ömürler diliyoruz. Gelecek yıl için yine rezervasyon yaptırdılar.”

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.