48 PARK AÇILDI

Fethiye Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen 48 parkın açılıyı toplu olarak gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Behçet Saatcı; “Her düşünceye kuçak açmış bir yönetim var. Bahriye Üçok, Uğur Mumcu Parkı bir...

48 PARK AÇILDI

Fethiye Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen 48 parkın açılıyı toplu olarak gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Behçet Saatcı; “Her düşünceye kuçak açmış bir yönetim var. Bahriye Üçok, Uğur Mumcu Parkı bir tarafta, diğer tarafta Alparslan Türkeş Sahil Bandı burada da Muhsin Yazılıcıoğlu parkı” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından geliştirilen “Her mahalleye birkaç park” projesi kapsamında 2013 yılı içerisinde yapımı tamamlanan 48 park ve yeşil alan toplu açılış töreni ile açıldı. Fethiye Belediyesi ve FETAB işbirliğinde yapılan Muhsin Yazıcıoğlu parkındaki toplu açılış törenine Büyük Birlik Partisi il ve ilçe teşkilatları yöneticileri yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışı yapılan parklar ile birlikte Saatcı döneminde Fethiye’ye 179 park ve yeşil alan kazandırıldı. Açılışta konuşan Saatcı, “Fethiye’de her görüşe her düşünceye kucak açmış bir yönetim var. Bakın, bir tarafta Bahriye Üçok Parkı, bir tarafta Uğur Mumcu Parkı diğer tarafta Alparslan Türkeş Sahil Bandı, burada da Muhsin Yazıcıoğlu Parkı.” dedi.

Patlangıç Mahallesi’ndeki Muhsin Yazıcıoğlu ismi verilen parkta gerçekleşen açılış törenine BBP Muğla İl Başkanı Murat Yalçınkaya,  BBP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Akın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muhsin Yazıcıoğlu’nun Sivaslı olması dolayısıyla Sivaslılar Derneği 2. Başkanı Hasan Aras açılışta bir konuşma yaptı. Muhsin Yazıcıoğlu’nun ‘Üşüyorum’ adlı şiirini okuyan Aras, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Yalçınkaya:Bu bir demokrasi parkıdır

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ederek konuşmasını başlayan BBP İl Başkanı Murat Yalçınkaya ise, parkın bir demokrasi parkı olduğunu ifade etti. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun her yerde bu şekilde anıldığını söyleyen Yalçınkaya, konuşmasının ardından Başkan Saatcı’ya Osmanlı Tuğrası hediye etti.

“Aramıza sigara kağıdı bile girmediğinin göstergesidir”

Açılışta alkışlar eşliğinde bir konuşma yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Bu ortam zaten bizim aramıza sigara kağıdı bile girmediğinin göstergesidir. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Gerisi hiç önemli değildir. Şimdi FETAB var. Büyükşehir yasası dolayısıyla kapatılıyor. Bir de GEKA var. Aslında bunların eli bizim cebimizde. Açık söyleyeyim. Belediyelerin ayrılan bütçeleri GEKA’ya ya da FETAB’a ödeniyor. Bu GEKA ve FETAB da STK’ların yada belediyelerin projelerini değerlendirerek uygun gördüğüne kredi veriyor. Osman Başkan bize burada şöyle bir katkı sağladı. “dedi.

“Fethiye’de her düşünceyi kucaklayan bir yönetim var”

Fethiye’de her düşünceyi kucaklayan bir yönetim olduğunu ifade eden Saatcı, “Fethiye hoşgörülü insanların şehri. Fethiye’de her görüşe her düşünceye kucak açmış bir yönetim var. Bakın, bir tarafta Bahriye Üçok Parkı, bir tarafta Uğur Mumcu Parkı diğer tarafta Alparslan Türkeş sahil bandı, bir tarafta ise Muhsin Yazıcıoğlu yani bu bizim nereden nereye geldiğimizin göstergesidir” dedi.

Saatcı’nın konuşmasının ardından parkın açılışı gerçekleşirken, vatandaşların park açılışına yoğun katılım gösterdiği görüldü.

Bu haber toplam 144 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.