48 Gençlik’ten Kocadon’a teşekkür

Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, derneğe olan destekleri için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür plaketi verdi.Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı...

48 Gençlik’ten Kocadon’a teşekkür

Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, derneğe olan destekleri için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür plaketi verdi.

Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zülfikar Türedi, ve yönetim kurulu üyeleri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Türedi, dernek olarak düzenledikleri dayanışma gecesine sunduğu destekler için hazırladıkları teşekkür plaketini Muğlaspor atkısı ile birlikte Başkan Kocadon’a takdim etti. Atkıyı boynuna sarıp plaketi kabul eden Başkan Kocadon, teşekkür ederek Başkan Türedi ile birlikte hatıra pozu verdi.

Sağlık için mutlu bir yaşam için bedenen ve zihnen sağlıkla ışıl ışıl parlayan bir nesil yetiştirmek için sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağını vurgulayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, dernek yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.