45 Günde 17 Caddeye Parke Taşı

Kavaklıdere Belediyesi, yetki ve sorumluluğundaki içme suyu, kanalizasyon ve doğalgaz çalışmalarında bozulan 17 cadde ve sokağa, 45 günlük çalışma sonucunda kilitli parke taşı döşedi.MUSTAFAAKTAŞKavaklıdere Belediyesi, MUSKİ...

45 Günde 17 Caddeye Parke Taşı

Kavaklıdere Belediyesi, yetki ve sorumluluğundaki içme suyu, kanalizasyon ve doğalgaz çalışmalarında bozulan 17 cadde ve sokağa, 45 günlük çalışma sonucunda kilitli parke taşı döşedi.

MUSTAFAAKTAŞ

Kavaklıdere Belediyesi, MUSKİ Genel Müdürlüğü ile imzaladığı protokol çerçevesinde, yetki ve sorumluluğundaki içme suyu, kanalizasyon ve doğalgaz çalışmaları sırasında bozulan şehir içi yolların yeniden sağlıklı hale getirilmesi için 45 gün önce çalışma başlattı.

Belediye tarafından belirlenen 4 ayrı ekipten oluşan kilitli parke taşı döşeme ekipleri, aynı anda yürütülen çalışmalar sonucunda 45 günlük kısa bir süre içerisinde şehir içindeki 17 cadde ve sokağa kilitli parke taşı döşedi.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, konuyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımıyla, mutluluğunu Kavaklıderelilerle paylaştı.

Demir, “Kavaklıdereli hemşerilerimize daha iyi hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu kapsamda altyapı çalışmalarıyla bozulan yollarımızı onarmak yerine sıfırdan çalışma başlattık ve 45 gün gibi bir sürede bu çalışmaları tamamladık. Artık Kavaklıdere yeraltı ve yerüstü ile daha güzel” dedi.

Bu haber toplam 185 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.