400 çocuğa satranç takımı

Muğla Belediyesi’nin başlattığı ve yıllardır sürdürülen okullar arası ödüllü atık toplama yarışması, kış dönemi için satranç takımı hediyesi ile başladı.Kampanya kapsamında 2 litre atık yağ, 30 adet atık pil...

400 çocuğa satranç takımı

Muğla Belediyesi’nin başlattığı ve yıllardır sürdürülen okullar arası ödüllü atık toplama yarışması, kış dönemi için satranç takımı hediyesi ile başladı.

Kampanya kapsamında 2 litre atık yağ, 30 adet atık pil veya 1 büyük poşet ambalaj atığı getiren 400 çocuğa satranç takımı hediye edilecek.

Muğla Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Geçen sene çocuklarımızın yarışmaya ilgisi çok büyük oldu. Bunda Muğlalı hemşerilerimizin çocuklarını geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmesinin yanı sıra yıllardır Muğla Çevre Geliştirme Derneği ile birlikte sürdürdüğümüz Okullar Arası Atık Toplama Yarışmalarımızın da etkisinin ne kadar büyük olduğunu görmüş olduk. Kampanyamız 400 adet satranç takımı ile sınırlı. Bu tür kampanyalar sayesinde çocuklarımız hem çevre koruma bilinci edinmiş hem de satranç gibi sporlara ilgi duymaları sağlanmış oluyor.” denildi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.