40 gün komada kaldı

Kötekli'de yaşayan 53 yaşındaki Işık Güdücü'nün hayatı, geçirdiği trafik kazası nedeniyle 6 saniye içerisinde alt üst oldu.2 ay önce günlük işleirni halletmek için Muğla Merkez'e gelen Güdücü, yaya geçidinden geçerken...

40 gün komada kaldı

Kötekli'de yaşayan 53 yaşındaki Işık Güdücü'nün hayatı, geçirdiği trafik kazası nedeniyle 6 saniye içerisinde alt üst oldu.

2 ay önce günlük işleirni halletmek için Muğla Merkez'e gelen Güdücü, yaya geçidinden geçerken bir minibüsün hızla kendisine çarpması sonucunda ağır derecede yaralandı.

Kafasından ağır derecede yaralanan  Güdücü,  60 gün önce Özel Yücelen Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Ünitesine kaldırıldı. Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Emre Korkmaz  tarafından ardı ardına opersayona alınan Güdücü,  40. günün içinde yaşam mücadelesini kazandı ve gözlerini açtı.

Anestezi Yoğun Bakım Ünitesinden gözlerini açtıktan 2 gün sonra genel servise yatışı gerçekleştirilen Güdücü, sağlıklı bir şekilde hastaneden taburcu olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Güdücü 'nün sağlık durumu hakkında açıklama yapan Özel Yücelen Hastanesi Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Emre Korkmaz;  “ Işık Bey'i ilk kez acil serviste gördüm, bize geldiği zaman beyninin sol tarafından bir yara almış,  oldukça ciddi bir kafa travması geçirmişti. Ardı ardına operasyon geçirdi, yoğun bakım ünitesinde uyandı, tekrar uyutuldu, hayata pozitif enerjisiyle sıkı sıkıya bağlı olduğunu bize göstermiş oldu. Kendisini kutluyor ve sağıklı bir şekilde hastanemizden taburcu ediyoruz ” dedi.

Hastaneden taburcu olurken mutluluk gözyaşlarını tutamayan Güdücü “ Öncelikle eşime çok teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreçte elim, ayağım, gözüm , kulağım kısacası herşeyim oldu. Daha sonra da beni sağlığıma kavuşturan beyefendi doktorum Emre Korkmaz  başta olmak üzere Anestezi Uzmanları İsa Bayram ve Murat Karakuş'a, üzerimde emeği olan tüm yoğunbakım ve genel servis hemşirelerine, personellerine yürekten teşekkür ediyorum. Bendeki inanç sizlerle birlikte katlandı ve bugün Allah'a binlerce kere şükür yürüyerek, konuşarak buradan ayrılıyorum, Allah hepinizden razı olsun ” dedi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.