40 bin fidan dağıtıldı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Sınırsızlık Meydanında vatandaşlara fidan dağıttı.Fidan dağıtımına vatandaşlar tarafından büyük ilgi...

40 bin fidan dağıtıldı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Sınırsızlık Meydanında vatandaşlara fidan dağıttı.

Fidan dağıtımına vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterilirken, değişik türdeki fidanlar vatandaşlar tarafından bir saat içinde tüketildi. Vatandaşların ilgisinden memnun kaldıklarını belirten Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Fidanlık Şube Müdürü İzzet Polatkıran hafta boyunca Muğla merkez ve ilçelerinde toplam 40 bin adet fidan dağıtacaklarını belirtti. Ekonomik değer taşıyan fıstık çamı ve sığla ağacı gibi fidanlar da dağıttıklarını dile getiren Polatkıran, “Bugün burada 5 bin fidanı vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Hafta boyunca da fidan dağıtımımız ilçelerde devam edecek. Toplam 40 bin fidan dağıtacağız. Sığla, fıstık çamı, mavi servi, mazı, erguvan, defne ve keçiboynuzu fidanları dağıtıyoruz. Vatandaşlarımıza sesleniyorum ormanlarımızı bekçi değil sevgi korur. Ormanlarımıza sahip çıksınlar” diye konuştu.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.