4. TARHANA FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Muğla İçin Gelecek Platformu (MİG) tarafından her yıl düzenlenen Tarhana Festivali’nin dördüncüsü bu yıl 12 Aralık Pazar günü Saburhane Meydanı’nda düzenlenecek.Sinem KarakayaMuğla İçin Gelecek Platformu tarafından geleneksel...

4. TARHANA FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Muğla İçin Gelecek Platformu (MİG) tarafından her yıl düzenlenen Tarhana Festivali’nin dördüncüsü bu yıl 12 Aralık Pazar günü Saburhane Meydanı’nda düzenlenecek.

Sinem Karakaya

Muğla İçin Gelecek Platformu tarafından geleneksel hale getirilen, Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Menteşe Kaymakamlığı, Menteşe Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından desteklenen Tarhana Festivali için geri sayım başladı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan festival 12 Aralık Pazar günü Saburhane Meydanı’nda yapılacak. Festivalde çeşitli stantlar kurulacak ve tarhana kazanları kaynayacak.

Muğla’ya özgü kültürel değerlerin başında gelen, içindeki börülce, yoğurt, kırmızı biber, kemikli et ve sarımsağıyla Muğlalılar için yağmurlu havaların iksiri olan Muğla Tarhanası Festivaline binlerce kişi katılacak.

Bu haber toplam 152 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.