4-C’liler kadro istiyor

Özelleşen Kamu İktisadi kuruluşlarından başka kurumlara 4-C adı altında atanan çalışanların kadro istemesi üzerine Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen Yatağan İlçe Temsilciliği tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı....

4-C’liler kadro istiyor

Özelleşen Kamu İktisadi kuruluşlarından başka kurumlara 4-C adı altında atanan çalışanların kadro istemesi üzerine Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen Yatağan İlçe Temsilciliği tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda memur sendikalarına üye olan 4-C lilerin durumu tartışıldı.

Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş sosyal tesislilerinde yemekli düzenlenen toplantıya Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İl temsilcisi Önder Uçak, Sağlık-Sen İl temsilcisi Yusuf Dural, Toç- Bir-Sen İl temsilcisi Cüneyt Topaloğlu, Büro Memur-sen İl temsilcisi Bekir Turhan, Enerji- Bir-Sen İl temsilcisi Yüksel Kutlu Eğitim Bir-Sen Yatağan İlçe Temsilcisi Orçun Keskin  ve 4-C li çalışanlar katıldı.

Eğitim Bir-Sen Yatağan İlçe Temsilcisi Orçun Keskin’nin toplantının amacı ile ilgili bilgi vermesinden sonra diğer İl temsilcileri de sırayla söz aldılar.  Burada konuşan Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İl temsilcisi Önder Uçak; “4- C kapsamında çalışanlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. 4-C lilerin özlük ve sosyal haklarının iyileştirilmesi kadro talebinizin yerine getirilmesi için yoğun gayret içindeyiz. Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece tüm sorunlarınız sırayla çözülecektir. Memur-Sen’in Hükümetin ilk teklifini kabul etmemesi karşısında diğer sendikalar toplu görüşmelerde telaşa kapıldılar.  Yapılan görüşmelerde sizlerin özlük ve sosyal haklarının iyileştirilmesi konusunda son noktaya gelindi” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.