4 aylık bebeğini bırakarak ölüme gitti

Muğla’nın Bodrum ilçesi Konacık beldesindeki ormanlık alanda ağaca asılı bir kadın bulundu. Konacık beldesinde kuaförlük yapan ve 14 Ocak’tan bu yana haber alınamayan Sevgül Özmen adlı bayanın cesedi bir çam ağacına...

4 aylık bebeğini bırakarak ölüme gitti

Muğla’nın Bodrum ilçesi Konacık beldesindeki ormanlık alanda ağaca asılı bir kadın bulundu. Konacık beldesinde kuaförlük yapan ve 14 Ocak’tan bu yana haber alınamayan Sevgül Özmen adlı bayanın cesedi bir çam ağacına asılmış olarak Pedasa ormanında bulundu. Akut Bodrum ekipleri tarafından Konacık bölgesinde iki gün boyunca yapılan arama sonunda Pedasa ormanlarında bir ağaca asılı bulunan talihsiz bayanın intihar etmiş olabileceği tahmin ediliyor. Olay yerinde inceleme yapan ekipler üzerine taş konulmuş bir not buldu. Sevgül Özmen tarafından yazılan notta, “Ölümümden hiç kimse sorumlu değildir. Sizleri seviyorum. Hakkınızı helal edin” ifadeleri kullanıldığı görüldü.

Olay yerine gelen Özmen’in yakınları, ölüm haberini alınca yıkıldı. Feryat içinde ağıt yakan acılı aile daha sonra olay yerinde bulunan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İntihar eden Sevgül Özmen’in Mehmet Özmen ile ikinci evliliği yaptığı ve dört aylık bir bebeği olduğu öğrenildi. Kuaförlük yapan Sevgül Özmen’in bir süre Konacık Belediyesi Halk Oyunları topluluğunda görev aldığı belirtildi.

Öte yandan Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcılığı şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlattı. Özmen’in cesedi incelenmek üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Bu haber toplam 170 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.