30 Ağustos’ta Menteşe’de Pinhani sahne alacak

Menteşe Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkuyla kutlanması için hazırlıklara başladı. Menteşe’de Fener Alayı ile başlayacak olan kutlamalar kapsamında alternatif rock müziğin sevilen gruplarından Pinhani sahne...

30 Ağustos’ta Menteşe’de Pinhani sahne alacak

Menteşe Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkuyla kutlanması için hazırlıklara başladı. Menteşe’de Fener Alayı ile başlayacak olan kutlamalar kapsamında alternatif rock müziğin sevilen gruplarından Pinhani sahne alacak.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının mücadeleleri sonucu elde edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Menteşe’mizde büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. 30 Ağustos Salı günü saat: 20.30’da Fener Alayı ile başlayacak olan kutlamalar, akşam saat: 21.30’da sevilen müzik grubu Pinhani konseri ile devam edecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. Yılını hep birlikte kutlamak için tüm halkımızı Cumhuriyet Meydanına davet ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.