3 mahallede yol çalışması

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hava şartlarının uygun olması ile yeniden yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmalarına hız verdiler. Çalışmalar kapsamında Kötekli, Yeniköy ve Ortaköy mahallelerine...

3 mahallede yol çalışması

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hava şartlarının uygun olması ile yeniden yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmalarına hız verdiler. Çalışmalar kapsamında Kötekli, Yeniköy ve Ortaköy mahallelerine toplam 7 bin 700 metrekare kilit parke taşı döşendi.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ortaköy Mahallesi 364. Sokakta bin metrekare, Yeniköy Mahallesi 427. ve 479. Sokaklar da 6 Bin 700 Metrekarelik alanda kilit parke taşı döşeme çalışması yapıldığını söyledi. Başkan Gümüş ayrıca Kötekli Mahallesi ile Yeniköy Mahallesi arasındaki Sıtkı Koçman Caddesi üzerinde bulunan bin metrekarelik alandaki yaya yürüyüş kaldırımı çalışmalarında da son aşamaya gelindiğini de ifade ederek, “Yaptığımız zemin iyileştirme, kilit parke, yol iyileştirme ve kaldırım çalışmalarımız ile yollarımız hem araç, hem de yaya trafiği için daha güvenli ve estetik hale geliyor. Daha yaşanabilir, daha modern bir Menteşe yaratmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.