3 damarı birden değişti

Muğla Özel Yücelen Hastanesi kardiyoloji polikliniğine ciddi nefes darlığı şikayetleriyle başvuran 67 yaşındaki Mehmet Demirtaş, geçirdiği 3'lü bypass ameliyatı sonrasında sağlığına kavuştu.Özellikle son bir aydır yürürken...

3 damarı birden değişti

Muğla Özel Yücelen Hastanesi kardiyoloji polikliniğine ciddi nefes darlığı şikayetleriyle başvuran 67 yaşındaki Mehmet Demirtaş, geçirdiği 3'lü bypass ameliyatı sonrasında sağlığına kavuştu.

Özellikle son bir aydır yürürken bile nefes almada sorun yaşayan Demirtaş, yakınlarının ısrarı üzerine önce Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine daha sonra da 112'den sevkli olarak Özel Yücelen Hastanesi Kardiyoloji doktorlarından Tamer Kırat'a başvurdu. Yapılan anjio sonrasında 3 damarında tıkanıklık görülen Demirtaş, anjio sonrasında bypass ameliyatına alınarak sağlığına kavuştu.

Özel Yücelen Hastanesi Başhekimi V.Sumur Gazezoğlu, hastanın tedavi süreci ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada; “Kalp Damar Cerrahi ekibimiz Sayın Doç.Dr. Veysel Şahin, Op.Dr. Hakan Filizoğlu ve tüm ekibimiz yine başarılı bir ameliyata imza attı. 67 yaşındaki Mehmet Demirtaş'ın 3 damarını değiştirdiler. Muğla Özel Yücelen Hastanesi olarak kalp üzerine hiçbir eksiğimiz yoktur. Gerek kardiyoloji gerekse kalp damar cerrahisi alanında her türlü mudahale hastanemizde gerçekleştirilmektedir. Çok eskiden anjio sonrasında bypass kararı çıkan hastalar şehir dışına çıkabilmekteydi şimdilerde ise doktorlarımız, ekibimizle ve altyapımızla hiç bir eksiğimiz yok. Her türlü donanıma sahip bir hastaneyiz, dolayısıyla hiç kimsenin şehir dışına gitmesine gerek yok ”dedi.

Hastaneden taburcu olan Mehmet Demirtaş ise; “Kalbim bu ekiple yeniden atmaya başladı. Bütün doktorlara ve hastane ekibine teşekkür ederim” diyerek yeniden sağılığına kavuşmasının sevincini paylaştı.

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.