3 bin kişiye vakıf yemeği

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Vakıf Hayır Yemeği’ne yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Bozüyük beldesinde verilen yemeğe Kavaklıdere Kaymakamı Metin...

3 bin kişiye vakıf yemeği

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Vakıf Hayır Yemeği’ne yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Bozüyük beldesinde verilen yemeğe Kavaklıdere Kaymakamı Metin Demirel, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, İl Genel Meclis Başkanı Cemal Gürpınar, İl Genel Meclis Üyeleri, daire müdürleri, belde belediye başkanları, çevre illerden ve beldelerden katılım oldu.

Belediye Başkanı Yaşar Gencel, Belediye tarafından Vakıf gelirlerinden elde edilen gelirin bir kısmını hayır amacıyla her yıl düzenledikleri hayır yemeğinin bu yıl dördüncüsünü yaptıklarını belirtti. Başkan Gencel, “Beldemizde 760 dönüm vakıf arazisi var. Bu arazilerden elde ettiğimiz gelirin bir bölümü ile dört yıldır hayır yemeği veriyoruz. Yılda bir kere beldemizdeki iki camide Yasin-i Şerif okutuyoruz. Elde edilen gelirin bir kısmını da hayır işlerine ayırdık. 3 bin kişilik bir hayır yemeği hazırladık. Muğla’nın dışından da diğer illerden yemeğe katılım oldu. Artık bu yıldan sonra Vakıf arazileri Muğla’nın Büyükşehir olması nedeniyle Yatağan Belediyesi’ne devredildi. İnşallah gelecekte yönetime gelecek Belediye başkanlarımız da bu geleneği sürdürür” dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.