3 AYDA 32 KİLO VERDİ HAYATI DEĞİŞTİ

Muğla’nın Menteşe ilçesinde esnaflık yapan Gökhan Demirtaş (24),  3 ayda 32 kilo vererek hayatını değiştirdi. Giydiği kıyafetleri tekrar giyemediği için zayıflamaya karar veren Demirtaş, diyete başladı. Azmiyle 3 ayda...

3 AYDA 32 KİLO VERDİ HAYATI DEĞİŞTİ

Muğla’nın Menteşe ilçesinde esnaflık yapan Gökhan Demirtaş (24),  3 ayda 32 kilo vererek hayatını değiştirdi. Giydiği kıyafetleri tekrar giyemediği için zayıflamaya karar veren Demirtaş, diyete başladı. Azmiyle 3 ayda 32 kilo veren Demirtaş’ın hedefi toplam 45 kilo vermek.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesinde genç işletmeci 24 yaşındaki Gökhan Demirtaş, 3 ayda 32 kilo vererek, azmiyle bir insanın istedikten sonra her şeyi başarabileceğini gösterdi. 165 kilodan 133 kiloya inen Demirtaş’ın hedefi 120 kiloya inmek. İlk hafta diyetinde zorlandığını fakat ölçülü beslenerek kilo verdiğini söyleyen Demirtaş, “Yapamazsın dediler ama başardım” dedi.

Hiç pes etmediğini dile getiren Gökhan Demirtaş, “Uzun zamandır kilo problemim vardı. Severek aldığım kıyafetlerimi 2. kez giyemiyordum. Gittikçe kilom arttı. Ben zayıflamak istiyorum dedim ve diyetisyene başvurdum. Life Point Diyetisyen Fehmi Gereme ile çalışmaya başladım. Çevremdeki herkes yapamazsın, başaramazsın dedi bana. Ama azmin sonu başarıdır diyerek ben hiç pes etmedim. Yapamazsın diyenlerin hepsine başardığımı gösterdim” dedi.

“GÖRÜLDÜ ATAN KIZLAR MESAJ ATMAYA BAŞLADI”

Kilo verdikten sonra büyük değişim yaşayan Demirtaş, hayatındaki değişikliğin çevresindeki kız arkadaşlarından olduğunu söyleyerek, “Zayıfladıktan sonra çevremdeki herkes gençleşmişsin diyerek tepki vermeye başladı. Sosyal medyada fotoğraflarını beğendiğim veya benim mesaj attığım ama cevap vermeyen, sadece görüldü atan kız arkadaşlarım şimdilerde ‘Gökhan’ım sen ne kadar değişmişsin’, ‘muhteşem olmuşsun, bunu kutlayalım’ diyerek mesajlar atmaya başladı. Ama ben çıkar doğrultusunda davranan herkesi engelledim. Zayıfladıktan sonra hayatımdaki değişimlerden biri çevremin bana olan tepkisi oldu. Hatta ‘biz seni böyle sevmedik, eski haline dön’ diyenler bile oldu” dedi.

“YASAK YOK ÖLÇÜ VAR”

“Doya doya yiyerek kilo verdim” diyen Demirtaş, “Diyette ilk hafta çok zorlandım. Abur cubur yemeği bir anda kestim ama listem çok doyurucuydu. Göz kararıyla doya doya yedim. Saatleri yoğun iş tempoma göre ayarladım ki yoğun çalışmama rağmen bunu başardım. Asla kısıtlanmadım, her şey yedim ama ölçülü yedim. 165 kiloydum şu an 133 kiloyum.  13 kilo daha vermek istiyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Demirtaş, kilo vermek isteyen kişilere azim ve istikrarlı olmaları konusunda da tavsiyede bulundu. Demirtaş, “Bir insan istedikten sonra her şeyi başarabilir. Yeter ki pes etmesinler” dedi.

“AÇ KALINARAK KİLO VERİLMEZ”

Diyetisyen Fehmi Gereme ise,  “Öncelikle şunu belirtmeliyim. Yiyerek kilo verilir. Aç kalınarak kilo verilemez. Gökhan’la tanıştıktan sonra önce onun hikâyesini dinledim. Başarıp başaramayacağı konusunda çok şüpheleri vardı. Nasıl olması gerektiğini konuştuk. Önce kan tahlillerini yaptırdık. Sonra diyet sürecine başladık. Güzel sonuçlar elde ettik. Hatta ‘yeter artık Gökhan’ı zayıflatma. Biz onu öyle sevdik’ diye tepkiler aldık. Aç kalmadığı için yapabileceğini gördü. Haftada bir gün serbest günü oldu. Çok azmetti. Ben diyeti yazdım ama işin yüzde 90’ınını o başardı. Daha güzel sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 646 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.