Ormanspor Gürgen’e emanet

Basketbol 3. Lig ekiplerinden  Muğla Ormanspor Aliağa Petkim’in Antrenörlüğünü yapan Hamdi Burc Gürgen’le anlaşmaya vardı. Hamdi hocayla her konuda anlaştıklarını belirten Muğla Ormanspor Başkanı Vedat Dikici, resmi...

Ormanspor Gürgen’e emanet

Basketbol 3. Lig ekiplerinden  Muğla Ormanspor Aliağa Petkim’in Antrenörlüğünü yapan Hamdi Burc Gürgen’le anlaşmaya vardı. Hamdi hocayla her konuda anlaştıklarını belirten Muğla Ormanspor Başkanı Vedat Dikici, resmi imza töreninin 1 Ağustos günü Kulüp Genel Merkezinde gerçekleştirileceğini belirtti. Geçen yıl başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, “Geçen sene yüksel çıtamızı bu yıl daha da yükseğe taşımak istiyoruz. Geçmiş yıl bizi yukarılara taşıyan staff grubumuza çok teşekkür ediyoruz. Bu sene hedef 2.lig. Hamdi hocamla hemen her konuda mutabıkız. Tecrübeli önemli isimlerle takviye edilmiş genç, koşan diri bir takım istiyoruz.Hocamızda aynı görüşte bu bizi  mutlu etti. Bayram sonunda da transferleri gerçekleştireceğiz.”dedi.

Muğla’da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Hamdi Burc Gürgen ise , “Bu sene hedefi olan bir takımda yer almak önemli işler başarmak istiyordum. Bu bakımdan Muğla Ormanspor Başkanımızdan gelen teklifi kabul ettim. Kısa sürede transferleri yapacağız. Bayram sonu hemen start vereceğiz Ağustos 15 gibi genç oyuncuları da denemek istiyoruz.”diye konuştu.

Bu haber toplam 138 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.