“27 YILLIK TECRÜBEMLE BELEDİYEYE YABANCI DEĞİLİM”

Muğla’daki basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, 27 yıllık mesleki tecrübesiyle teşkilatlanmayı daha kısa sürede tamamlayacağını ve daha iyi yöneteceğini, belediyeye ve belediyeciliğe ...

“27 YILLIK TECRÜBEMLE BELEDİYEYE YABANCI DEĞİLİM”

Muğla’daki basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, 27 yıllık mesleki tecrübesiyle teşkilatlanmayı daha kısa sürede tamamlayacağını ve daha iyi yöneteceğini, belediyeye ve belediyeciliğe  yabancı olmadığını söyledi.

MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, Muğla’daki basın mensuplarıyla düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Basın mensuplarına belediyecilik konusunda iddialı olduğunu söyleyen Yenice, “27 yıllık mesleki birikimimle teşkilatlanmayı daha kısa sürede tamamlarım ve daha iyi yönetirim” dedi.

 “MENTEŞE ATEŞTEN BİR GÖMLEK”

Menteşe Belediyesi’nin yeni yapılanma ve teşkilatlanma sürecinin çok zor olduğunu belirten Yenice, “Menteşe Belediye Başkanlığı’nın ilk kez kurulacak ve yeniden teşkilatlanacak bir belediye. İl çapında büyükşehir uygulaması yeni olduğu için bu süreçte benim burada olmam gerektiğini düşünüyorum 27 yılık mesleki tecrübelerimle, masanın denetim tarafından uygulama sahasına geçmeye talip olduk biz. Menteşe Belediye Başkanlığı gerçekten çok zor. Bu açıdan da diğer aday arkadaşları tebrik ediyorum. Çünkü taşın altına elini sokmak istemek, bu ateşten gömleği giymek istemek gerçekten bir medeni cesaret işidir” dedi.

 “HERKESİN OYUNA TALİBİM”

Herkesin oyuna talip olduğunu söyleyen Yenice, “Ben genel politika yapmayacağım. Ben milletvekili adayı değilim. Ben belediye başkan adayıyım. Bu yüzden yerel politika yapacağım sadece. Ben sadece MHP oylarına değil CHP, AKP, DP bütün Muğlalıların ve bütün partilerin oylarına talibim. Kendimi vatandaşa anlatabilirsem, herkese ulaşabilirsem başaracağıma inanıyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.