26 ülkenin güzelleri Bodrum’da

2014 Miss World League Of Beautyand Fashion için Bodrum’a gelen 26 ülkenin güzelleri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.Bu yıl 6. kez düzenlenecek olan 2014 Miss World League Of Beautyand Fashion güzellik...

26 ülkenin güzelleri Bodrum’da

2014 Miss World League Of Beautyand Fashion için Bodrum’a gelen 26 ülkenin güzelleri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bu yıl 6. kez düzenlenecek olan 2014 Miss World League Of Beautyand Fashion güzellik yarışmasına katılacak olan güzellerin ilginç yöresel kıyafetleri yaptıkları ziyarete Uluslararası Çocuk Model Yarışması’na katılacak olan çocuklar da katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bu tür uluslararası organizasyonların Bodrum tanıtılması için çok önemli olduğunu vurgulayarak “Bu yarışmanın haberleri dünyanın birçok ülkesinde yer alacak. Bodrum dünyaya marka olmuş bir isim. Bu markayı zaman zaman güzellerle tanıtmakta da fayda var. Organizasyonu gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

11 Mayıs 2014 Pazar günü Belediye Meydanı’nda yapılacak olan yarışmada Türkiye’yi Ebru Sertbay temsil edecek vebirinci olan güzel Kainat Güzellik Yarışması’na katılacak.

Uluslararası Çocuk Model Yarışması’na katılacak olan çocuklar ülkelerinden getirdikleri hediyeleri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a verdi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.