250 Suriyeli kaçak yakalandı

Muğla, İstanbul, İzmir, Aydın ve Çanakkale'de göçmen kaçakçılığına yönelik 9 aylık takibi ve araştırmalarını sürdüren Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, 5 ilde eş zamanlı...

250 Suriyeli kaçak yakalandı

Muğla, İstanbul, İzmir, Aydın ve Çanakkale'de göçmen kaçakçılığına yönelik 9 aylık takibi ve araştırmalarını sürdüren Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, 5 ilde eş zamanlı operasyon başlattı. Muğla'nın Bodrum ve Fethiye ilçeleriyle İstanbul, İzmir, Aydın ve Çanakkale'de eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda “göçmen kaçakçılığı” yaptığı iddia edilen A.B., H.S., Ö.E., E.U., D.U., R.E.T., Y.Y., M.M., H.H., B.A., S.S., M.E., B.A., C.E., B.S., M.T., H.S., M.S., A.B., H.B., O.K., T.P., V.S., yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden B.A., V.S., S.S., T.P., ve M.T, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Şüphelilerle birlikte kaçakları taşımakta kullanıldığı tespit edilen 12 sürat teknesi, 2 minibüs, 1 adet motosiklete de el konuldu. Gözaltına alınan şüphelilerin değişik sahil kesimlerinde 17 ayrı eylem gerçekleştirdikleri belirlenirken operasyonlarda çoğunluğu Suriye uyruklu 250 kaçağın yakalandığı öğrenildi. Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde ifade işlemleri tamamlanan şüpheliler, “örgütlü olarak göçmen kaçakçılığı yapmak” suçlaması ile adliyeye sevk edildi.

Basın mensuplarına saldırdılar

Muğla’daki ifade işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edilmek üzere araçlara alınan zanlılar, bina çıkışında basın mensuplarına tepki göstererek, darp etmeye çalıştılar. Müdürlük önünde hazır bekleyen 10 kişilik çevik kuvvet ekibi basın mensuplarına saldırmak isteyen zanlıları güçlükle önledi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.