24 KASIM YATAĞAN’DA ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

Mustafa AktaşGazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik ünvanının verilişinin 93. yıl dönümü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü Yatağan’da kapsamlı etkinliklerle kutlanacak.Öğretmenler için çok özel bir yere sahip olan...

24 KASIM YATAĞAN’DA ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

Mustafa Aktaş

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik ünvanının verilişinin 93. yıl dönümü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü Yatağan’da kapsamlı etkinliklerle kutlanacak.

Öğretmenler için çok özel bir yere sahip olan 24 Kasım Öğretmenler Günü, Yatağan Kaymakamlığı himayelerinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, Yatağan Belediyesinin katkılarıyla ve çeşitli kurum ve kuruluşların paydaşlığında düzenlenen etkinliklerle kutlanacak.

KUTLAMALAR ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE BAŞLAYACAK

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilk tören Atatürk Anıtında gerçekleştirilecek. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Çarşamba günü saat 09.15’de Atatürk Anıtına Çelenk sunulacak.  Törenin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar öğretmenleri temsilen iki öğretmen eşliğinde Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü’yü makamında ziyaret edecek.

KUTLAMA PROGRAMI YATAĞAN GENÇLİK MERKEZİNDE YAPILACAK

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı saat 10.00’da Yatağan Gençlik Merkezinde başlayacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda hazırlanan programda mesleğe yeni başlayan ve adaylığı kalkan öğretmenler yemin edecekler.  Emekli öğretmenlere hizmet şeref belgeleri takdim edilecek. Programda Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Ben Öğretmen Olmak İstiyorum adlı söz korosu sergilenecek.

YARIŞMALARDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kademesindeki öğrencilere yönelik olarak “Benim İçin Öğretmenim” teması altında yarışmalar düzenlendi. Öğrencilerin öğretmenlere duydukları saygı ve sevgiyi pekiştirmek; “Öğretmenlerimizin kıymetini bir gün değil her gün bilmemiz gerektiğini” onlara hissettirmek amacıyla düzenlenen resim, şiir, kompozisyon ve afiş yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri 24 Kasım Kutlama Programında takdim edilecek.

ÖĞRETMENLER ARASI FUTSAL TURNUVALARI YAPILIYOR

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinasyonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları Kapsamında Öğretmenler Arası Futsal Turnuvası düzenlendi. Öğretmenlerden oluşan okul takımlarının yer aldığı Turnuvalar hafta boyunca devam edecek.

ÖĞRETMENLERDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kızılay Kan Merkezi işbirliğinde Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi. Bu çok anlamlı kampanya kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Gününde Gençlik Merkezi önünde kurulacak Kızılay Mobil kan alma aracı kan bağışında bulunacak öğretmenler ve vatandaşlara hizmet edecek.

24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı kapsamında ebediyete irtihal etmiş öğretmenlere kabirleri başında dua edilecek; emekli öğretmenler ziyaret edilecek. Etkinlikler hafta boyunca devam edecek.

Bu haber toplam 258 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.