2022’DE TÜM DİLEKLERİNİZ GERÇEK OLSUN…

2022’de herkese sağlıklı, virüssüz, mutlu ve dileklerin gerçek olduğu bir yıl dileyerek bugünkü yazıma başladım. Nedenine gelince ise son birkaç yıldır ülkemiz ve tüm dünya çok sayıda felaketle karşı karşıya kaldı....

2022’DE TÜM DİLEKLERİNİZ GERÇEK OLSUN…

2022’de herkese sağlıklı, virüssüz, mutlu ve dileklerin gerçek olduğu bir yıl dileyerek bugünkü yazıma başladım. Nedenine gelince ise son birkaç yıldır ülkemiz ve tüm dünya çok sayıda felaketle karşı karşıya kaldı. Bu süreçte en yakınımızdaki çok sevdiğimiz insanları da kaybettik.

2021’de artık beraber yaşamaya alıştığımız Covid19 virüsünün yarattığı sıkıntılarla bol bol üzüntülü zamanlar yaşadık. Ülkemiz ve tüm dünya bu virüsle aşılama, hijyen, maske ve mesafe önlemleri ile mücadele ederken, her gün yüzlerce kişi ülkemizde bu illet yüzünden can vermekte.

Aşılama tüm hızıyla devam ederken, herkesin bu konuda daha duyarlı olmasını rica ediyorum.

2021 yılında başta Muğla’mız olmak üzere ülke genelinde yaşanan çok sayıda orman yangının da adeta ciğerlerimiz yandı. Yangına müdahale konusunda tek yürek olarak mücadele veren Türkiye, tüm dünyaya örnek bir çalışma sergiledi. Cennet ülkemiz inşallah bir daha böyle felaket yaşamaz. Geleceğimiz olan ormanlarımızı koruyalım.

Medya Grubumuz bünyesindeki gazetelerimiz Muğla Haber, Muğla Gazetesi ve Muğla Postası Gazeteleri 31 Aralık baskılarında ilimizde yıl boyunca yaşanan olayları manşete taşıdılar. Bütün manşetlere baktığımızda yıl boyunca sadece karamsar gelişmelerin yaşandığını gördük. İnşallah 2022 yılında herkesin dilekleri gerçek olur.

2022 yılında herkese başta sağlık, huzur, bol kazanç ve bol bol mutluluklar dilerim. Her şey  gönlünüzce olsun.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.